login   |    register

Scale Modeling Sponsors

See Your Ad Here!

Photography
Questions about shooting your models and dioramas? Ask here.
I-PAD upload
69mudbone
_VISITCOMMUNITY
California, United States
Joined: April 26, 2016
KitMaker: 336 posts
Auto Modeler: 0 posts
Posted: Wednesday, July 06, 2016 - 10:30 PM UTC
Hey Guys

I can upload to kit gallery, but can not get it to post. Any help would be most welcomed I want to do a campaign. Thank you
Namabiiru
#399
_VISITCOMMUNITY
Rhode Island, United States
Joined: March 05, 2014
KitMaker: 2,427 posts
Auto Modeler: 29 posts
Posted: Wednesday, July 06, 2016 - 11:36 PM UTC
Ken,
The way I like to do it is this:

1) Select the photo you want to post in the gallery
2) Click the little icon to the right of the "Linked Thumbnail" box
3) Two new boxes will appear; "HTML Code" and "Direct Link"
4) Click inside the "HTML Code" box. The entire contents should highlight automatically
5) Press CTRL + C
6) Now go into your forum post and press CTRL + V
7) You should now see the HTML code for your image--not the image itself--in your post.
8) Continue to type comments or add images to your heart's desire.

I find it useful (even essential when I plan to add multiple images to a post) to first open the gallery and then open the forum thread in a separate tab or window before replying. This allows me to easily jump back and forth between the two, which makes copying and pasting much easier.

There are other ways to do it, but that's my preferred method.

Removed by original poster on 07/08/16 - 01:32:37 (GMT).
69mudbone
_VISITCOMMUNITY
California, United States
Joined: April 26, 2016
KitMaker: 336 posts
Auto Modeler: 0 posts
Posted: Thursday, July 07, 2016 - 03:33 PM UTC
test
Namabiiru
#399
_VISITCOMMUNITY
Rhode Island, United States
Joined: March 05, 2014
KitMaker: 2,427 posts
Auto Modeler: 29 posts
Posted: Thursday, July 07, 2016 - 06:18 PM UTC
Perhaps I should have mentioned I never do photo posts from my iPad--total PITA. Good old fashioned PC is the easiest.

69mudbone
_VISITCOMMUNITY
California, United States
Joined: April 26, 2016
KitMaker: 336 posts
Auto Modeler: 0 posts
Posted: Thursday, July 07, 2016 - 08:15 PM UTC
Mark, your right about the pain in you know what,however I no longer own a PC. I will have to work this out. I won't be posting many photos. I want to be part of some campaigns.Thanks again
Namabiiru
#399
_VISITCOMMUNITY
Rhode Island, United States
Joined: March 05, 2014
KitMaker: 2,427 posts
Auto Modeler: 29 posts
Posted: Thursday, July 07, 2016 - 08:49 PM UTC
Typically I find uploading the photos to the gallery to be the challenging part when using the ipad, mainly because I can't edit my photos properly. Copying the link to a post shouldn't be a big issue.

Test post from my smartphone:
Removed by original poster on 07/08/16 - 17:30:27 (GMT).
69mudbone
_VISITCOMMUNITY
California, United States
Joined: April 26, 2016
KitMaker: 336 posts
Auto Modeler: 0 posts
Posted: Thursday, July 07, 2016 - 10:35 PM UTC
Mark my problem is getting it to post on the form I load them in the gallery with no hassle.getting them on the post is my problem,it's driving me buggy
Removed by original poster on 07/08/16 - 22:54:02 (GMT).
Removed by original poster on 07/08/16 - 22:58:01 (GMT).