login   |    register
User Support
Having a problem with the site? Post it here.
Attempt #1
staff_Jim
Staff MemberPublisher
KITMAKER NETWORK
_VISITCOMMUNITY
New Hampshire, United States
Joined: December 15, 2001
KitMaker: 12,418 posts
Auto Modeler: 19 posts
Posted: Monday, November 19, 2018 - 03:52 AM UTC
John,
If you can still edit the first post you did with the 2 images I have updated that one to have the Armorama logo. Which to get that I just right click on the image and chose "Copy image address" for the URL.

Hope that helps,
Jim
Removed by original poster on 11/19/18 - 06:35:23 (GMT).
dinosaur
_VISITCOMMUNITY
United States
Joined: January 01, 2010
KitMaker: 30 posts
Auto Modeler: 1 posts
Posted: Sunday, November 18, 2018 - 06:20 PM UTC
Thank you. I will eventually figure this out. I appreciate the help.
, John.
CMOT
Staff MemberEditor-in-Chief
ARMORAMA
#406
_VISITCOMMUNITY
England - South West, United Kingdom
Joined: May 14, 2006
KitMaker: 10,343 posts
Auto Modeler: 16 posts
Posted: Sunday, November 18, 2018 - 06:09 PM UTC
I took a look at the code and it is correct, but you have not put an address where it say 'http://put.url.here/image.file', this text should be replaced with the image address.
dinosaur
_VISITCOMMUNITY
United States
Joined: January 01, 2010
KitMaker: 30 posts
Auto Modeler: 1 posts
Posted: Sunday, November 18, 2018 - 04:32 PM UTC


dinosaur
_VISITCOMMUNITY
United States
Joined: January 01, 2010
KitMaker: 30 posts
Auto Modeler: 1 posts
Posted: Sunday, November 18, 2018 - 03:21 PM UTC
http://put.url.here